1979 Revolution: Black Friday

Sinematik Bir Oyun
BİLGİ
  • Lisans Ücretli - ?17,99
  • Boyut cihaza Göre Değişir
  • Sürüm 1.0.0
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici iNK Stories

1979 Revolution: Black Friday indir. Aksiyon Oyunu kategorisindeki bu uygulama Android (mobil) içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

1978-1981 yılları arasında İran'dan gelen gerçek hikayelere dayanıyor.Black Friday haftanın ilk mobil oyunu oluyor. Bu sinematik macera oyununda, bu önemli devrimi sadece iki silahla gezersiniz: kameranız ve ahlakınız. Devrimin iki karşıt tarafı tarafından yakalanan bir foto muhabiri Reza gibi oynuyorsunuz. Çevrenizdekilerin kaderi seçimlerinizin sonuçlarına bağlı.

Daha önce oynadığınız herhangi bir şeyin aksine, 1979 Devrimi, oyuncuları, bir belgeselin ve oyunun bir araya geldiği hareketli ve ilgi çekici bir deneyim haline getirir. Şimdi İngilizce, Farsça, Fransızca, Almanca, Rusça, İspanyolca ve Türkçe olarak oynayabilirsiniz

Nasıl oynarsınız? Özellikleri nelerdir?


SİNEMATİK - Zengin bir interaktif film deneyimi.
SEÇİMİ YAPMAK - Bu dallanma hikayesindeki başkalarının sonucunu ve kaderini değiştirin.
ÖĞRENME - İran ve devrim hakkında seksen üzerinde benzersiz öykünün keşfedilmesi ve açılması: sosyal gümrükler, siyasi ve tarihi anlayışlar, ev filmleri, graffit, fotoğraflar ve daha fazlası.
FOTOĞRAF ALIN - Fotoğraflarınızı gerçek arşiv resimleriyle karşılaştırın.
Keşfetmek - İran'ı ve devrim dünyasını daha önce hiç video oyunlarında deneyimlemediği şekilde keşfedin.
DOĞRU HİKAYELER - İranlı özgürlük savaşçıları, tanıklar ve hükümetin 21. yüzyılın tanımlanmasına yardımcı olan düşmanları arasında yapılan ilk şahadetnamelere dayanıyor.

Güvenliğiniz için APK dosyaları Google Play üzerinden indirilmektedir.

1979 Revolution: Black Friday indir