2000 Meze Tarifleri

Android için Eğlence Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 3.5 MB
  • Sürüm 1.1.0
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Androidy

2000 Meze Tarifleri indir. Eğlence kategorisindeki bu uygulama Android içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

2000 Meze Tarifleri uygulamasını Android işletim sistemine sahip olan tüm tablet ve mobil cihazlarınıza kolaylıkla yükleyerek uygulamanın menüsünde bulunan birbirinden lezzetli meze tariflerini incelemeye başlayabilirsiniz.

Cihazınız ile arasında hiç bir uyum sorunu yaşamayacak olan bu kullanışlı uygulama oldukça güvenilir ve de kesinlikle virüs içermeyen bir yazılımdır. Eğer farklı lezzetlere açık biri iseniz özellikle de dünya mutfağından farklı kültürlere ait olan tatları denemeye açık biri iseniz bu uygulamaya bayılacaksınız. Mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak olan bu mükemmel uygulama siz kullanıcılarımızı meze çeşitleri konusunda fazlasıyla geliştirecektir.

Görünce iştahınızı kabartacak ve canınızı çektirecek olan resimler ile tasarlanmış olan tariflerin hepsi mutfağın usta şefleri tarafından daha önceden denenmiştir. Bu sebeple de oldukça güvenilirdir. Her türlü sofralarınızı lezzetlendirecek olan bu meze çeşitlerinin siz kullanıcılarımız için hazırlandığı bu kullanışlı uygulamayı Android veri tabanlı olan tüm cihazlarınıza tamamen ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Güvenliğiniz için APK dosyaları Google Play üzerinden indirilmektedir.

2000 Meze Tarifleri indir