2048 PvP Arena

Android için Bulmaca Oyunu
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 6.9 MB
  • Sürüm 1.44
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici 2048 PvP Arena

2048 PvP Arena indir. Kelime Oyunu kategorisindeki bu uygulama Android (mobil) içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Android işletim sistemine sahip olan tüm tablet ve mobil cihazlarınıza yükleyebileceğiniz mantık gerektiren bir bulmaca oyunu.

Uzmanlar kişisel gelişim sağlayabilmeniz için vaktinizi size fayda sağlamayacak olan oyunlar ile öldürmek yerine, beyin egzersizleri yapabileceğiniz bulmaca oyunlarını oynamanızı tavsiye ediyor. 2048 PvP Arena oyunu tam da bu özellikte bir oyun. Bu oyun sayesinde zeka pratiği yapabilecek, hızlı düşünebilme kabiliyetinizi geliştirebileceksiniz. Üstelik oyun görsel açıdan da oldukça mükemmel olarak tasarlanmıştır. Son derece sade ve pastel renkler kullanılarak size görüntü karmaşasından uzak bir oyun sunulmuştur.

2048 PvP Arena oyununu oynarken amacınız cihazınızın ekranındaki renkli kutucuklarda yer alan rakamları kullanarak 2048 sayısını oluşturabilmektir. Mantığınız yardımı ile düşünerek doğru karar verip, dokunmatik cihazınızın ekranınına parmağınızla dokunup kutucukları sürükleyerek doğru yerlere yerleştirmeniz gerekiyor. Bakalım bunu başarabilecek misiniz. Ama emin olun ki bu sandığınız kadar kolay değil. Üstelik bu oyunu arkadaşlarınızla bağlantı kurarak karşılıklı oynayarak yarışabilirsiniz ya da rastgele bir rakiple mücadele edebilirsiniz. Android işletim sistemine sahip olan tüm tablet ve mobil cihazlarınıza bu oyunu tamamen ücretsiz olarak yükleyebilir ve zekanızı ispatlayabilirsiniz.

Güvenliğiniz için APK dosyaları Google Play üzerinden indirilmektedir.

2048 PvP Arena indir