9000 + Kokteyl Tarifleri

Android için Eğlence Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 5.5 MB
  • Sürüm 1.0.0
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Androidy

9000 + Kokteyl Tarifleri indir. Eğlence kategorisindeki bu uygulama Android içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

9000 + Kokteyl Tarifleri uygulamasını Android işletim sistemine sahip olan tüm tablet ve mobil cihazlarınıza kolaylıkla yükleyerek partilerinizi renklendirecek olan lezzetli kokteyllerin tarifelerini öğrenebilir ve kolaylıkla yapabilirsiniz. Eğer misafirlerinize lezzetli ikramlarda bulunmak istiyor iseniz bu uygulama çok işinize yarayacak.

Uygulama size çok kapsamlı bir kokteyl dünyası hazırlamıştır. Şimdiye kadar hiç görmediğiniz kokteyl tariflerini öğrenecek ya da bir yerde deneyerek çok beğendiğiniz ancak tarifini bulamadığınız kokteyllere ulaşmanızı sağlayacak. Farklı lezzetleri yapmayı da denemeyi de seven özellikle de konuklarına farklı tatlar ikram etmek isteyen kullanıcılarımız bu uygulamayı çok severek kullanacaklar.

Uygulama size beğendiğiniz tariflere daha pratik bir şekilde dilediğiniz her an ulaşabilmeniz için mükemmel bir fırsat tanıyor. Sizin için menüye favori ekleme listesi hazırlanmıştır. Bu listeye en beğendiğiniz tarifleri ekleyerek aramak istediğiniz tarifi zaman kaybetmeden bulabileceksiniz. Ayrıca ismini bildiğiniz kokteylleri de arama butonuna basıp ismini yazarak aratacak ve kolaylıkla bulabileceksiniz. Bu mükemmel uygulama siz farklı lezzetler arayan kullanıcılarımıza özel Android cihazlarınız için tamamen ücretsizdir.

Güvenliğiniz için APK dosyaları Google Play üzerinden indirilmektedir.

9000 + Kokteyl Tarifleri indir